De vergadering was ook een mooie gelegenheid om afscheid te nemen van trainer Douwe Zondervan. Hij kreeg als laatste het woord en keek op de hem kenmerkende wijze terug op drie jaar VV Minnertsga.

De slotdag kende een paar bijzondere accenten.

De activiteitencommissie had gekozen voor een andere opzet met meer spelactiviteiten. Dat het tweede elftal zijn nacompetitie 's middags op het thuiscomplex speelde, maakte de voetbalbeleving compleet.Jammer genoeg was het resultaat niet voldoende voor de volgende ronde. Bijzonder was de aanwezigheid van oud voorzitters en een medeoprichter van de VV, op uitnodiging van Aalzen en Sybe . Ze hadden een zeer genoeglijke middag met veel sterke verhalen en anekdotes. Hierover kunt u het komend seizoen nog veel lezen/ horen/zien.

Tijdens de nazit werd de muziek uitstekend verzorgd en de middag eindigde in een gezellige ,feestelijke sfeer.

Persoonlijk heb ik genoten van de spontane acties rondom de microfoon. Dankwoorden en optredens vanuit soms verrassende hoek. Potentiële voorzitters? Ik ben nog op zoek naar een opvolger in oktober. De club gaat een nieuwe fase in met nieuwe mogelijkheden. Gezien de samenstelling van het bestuur een mooie functie.

Wie wil eens meedraaien om te kijken of het wat is?

Albert Helder

Hoeke_combilogo_blauw.jpg