Ladies night op dinsdagavond 7 juni.

Dat voetbal alleen voor mannen is, is allang achterhaald. Ook bij onze voetbalvereniging timmeren de dames stevig aan de weg. Met een damesteam en 2 meidenteams. Ook hebben we veel vrijwilligsters. Voor al die speelsters, spelersvrouwen, moeders, tantes, zusjes, oma’s buurvrouwen, vriendinnen,vrijwilligsters  en alle dames uit Minnertsga e.o. organiseren wij tijdens de jubileum week een ladies night.

De kantine en foyer van de Doarpsfinne worden omgetoverd tot een gezellige (mini) beurs. Winkelen, proeven, proberen en beleven. Een avondje uit en genieten in eigen dorp.

Er zullen verscheidene ondernemers aanwezig zijn.

Er is een welkomst drankje bij de entree, een hapje, draaiend rad met leuke prijzen, en de eerste 50 bezoeksters krijgen een leuke goodiebag.

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Gratis entree.

Wij hopen dat we veel dames mogen ontvangen op 7 juni, want zonder jullie is er geen bal aan…

De jubileumcommissie.

Hoeke_combilogo_blauw.jpg