Hjoed (vandaag)

Gaan we verder, vanavond om 19.00 uur precies met de ladies night.

Eigenlijk al iets eerder om 17.00 uur met de 1e workshop voor de vrijwilligsters.

Fit foar froulje o.l.v. Hylke Bruinsma. De mannen van de jubileum commissie waren eerst wat angstig voor deze avond.

Maar wij denken dat de dames bij dit jubileum niet vergeten mogen worden.

Want het is best wel even een ding om die witte broekjes elke keer weer wit in de tas te krijgen.

En wat denkt u van de dames die elke zaterdag bardienst draaien, maandags de kantine poetsen.

En alle voetbalvelden van Fryslân zaterdagochtend worden meestal door de moeders opgezocht.

Op de meest wonderlijke tijdstippen, om zoon of dochter lief naar de wedstrijd te rijden.

En oja al die rubberkorrels niet te vergeten, sporen door het hele huis.

Dus daarom reden voor een speciale dames avond.

Wij kijken er naar uit.

Moarn

En dan morgen. De middag is voor de jeugdcommissie, en de schooljeugd van 4 tot en met groep 8 van de basisscholen

Klinkertoernooi. Er word afgetrapt om 15.00 uur. En o.l.v. veel vrijwilligers belooft het een leuke sportieve middag te worden.

Succes en veel plezier alvast.

Om 20.00 uur hopen wij dan veel oud leden, leden en sponsoren te mogen ontvangen.

Wiebe Wieling gaan ons vertellen over de organisatie van de Elfstedentocht.

Hiervoor kon U zich opgeven, maar U mag uiteraard morgenavond ook gewoon binnenlopen in de foyer.

Wy rekkenje op jim ………..

Sportieve groet de jubileumcommissie

Hieronder enkele foto's van gisteravond (Goffe bedankt!):

muta.jpg