/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

   

 

Vanwege de veiligheid is het toernooi naar het gras verhuisd.

De organisatie was in het handen van de jeugdcommissie, samen met echte diehards van de v.v. Minnertsga. Zij waren erg tevreden over de middag. Mooie prijzen voor alle deelnemers, er waren natuurlijk alleen maar winnaars.

 

Bijzonder was het later op de dag te horen hoe je iedere week gemiddeld 1 dag vrijwilligers werk doet, voor de tocht die bijna nooit doorgaat. Hoe rayon hoofden omgaan met ijsdikte, hoe gevaarlijk deelname aan de tocht is, hoe onze koning komt aan een uniek Elfsteden kruisje, hoe zwartrijden in de toekomst voorkomen gaat worden en nog veel meer interessante verhalen achter de schermen van de organisatie van de tocht. We hebben op een heldere, zakelijke en nuchtere wijze van Wiebe Wieling  gehoord wat er bij het organiseren van de tocht wel allemaal niet komt kijken.

En dan Hjoed (vandaag)

 

It is safier………………

Vanavond om 19.00 uur klinkt het startschot voor de kidsrun. Maar kom iets eerder want voordat je gaat hardlopen,  moeten de spieren wel opgewarmd worden.  En je startnummer moet op je shirt.
Christianne en Klaske hebben prachtige borden gemaakt, zodat jullie onderweg kunnen tellen en zien hoever je nog moet lopen.

Om 19.30 uur is de start van de 5 en 10 km. Komt allen. Ook voor de 3e (belangrijke helft) is iedereen welkom in de kantine van de Doarpsfinne.

Moarn (morgen)

Gaan we gewoon verder met sport en spel.

Voetbal zonder grenzen, voor de jeugd tot en met 13 jaar.

Het belooft ontzettend leuk te worden, Johny, Johannes, Simon en Ronald zijn al weken yn’t spier om allerlei leuke spellen voor jullie te bedenken.

 

Het avondprogramma bestaat uit de  hilarische spelshow Ik hâld fan Fryslân. Gebaseerd op de populaire spelshow van Linda de Mol: Ik hou van Holland. Onder leiding van Renze Rotsma en assistente. IK HÂLD FAN FRYLÂN ……LEUK voor Friezen, maar zeker ook voor NIET Friezen. Er wordt Fries en Nederlands gesproken.

Uiteraard allemaal over ons prachtige Friesland.
Ook bij dit spel sullen de onderdelen quizvraag, opbiedronde, spellingsspel, verboden woordenspel en het doorvertelspel niet ontbreken.

Zelfs het verjaardag spel, geen ja geen nee, en het raden en meezingen van bekende nummers.

Maar ook de voetjes van de vloer…
Wilt U niet meespelen, publiek is hard nodig.

Oant sjen in: IK HÂLD FAN FRYLÂN.

 

Allemaal in de Doarpsfinne fan Minnertsgea.

Oja elts is wolkom. U hoeft helemaal geen verstand van voetbal te hebben, wij vinden het gezellig dat u of jij erbij bent.

 

Groeten van de Jubileumcommissie.

 

Hoeke_combilogo_blauw.jpg

Wie is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

JavaScript draait niet of heeft een fout gerapporteerd.

Log in

Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden
loader

Afgelastingen

jubileum boek

Twitter VVM

Ga naar boven