/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

   

 

Het startschot werd verzorgd door Yde Haarsma, aan wie we het mooie shirt hebben te danken. (wyt, blau mei de reade pompebledden, de dresscode fan moarntejûn) De 75 kinderen die meededen aan die kidsrun gingen als een speer van start, Anke liep voorop en was al bang dat ze de kinderen niet bij kon houden.  Op de D. Miedemastrjitte was bij de meeste renners de gang der wol in bytsje ût. En dan over de streep, allemaal winnaars. Als beloning kregen de jonge deelnemers een mooie medaille.  

Iets later dan gepland konden de 130 deelnemers aan de 5 en 10 km beginnen. Heel knap dat er veel kinderen aan de 5 km meededen. Ontzettend stoer en knap. En ook nog eens prima tijden. En wat is Minnertgea toch mooi bûtenût. We draafden oer it bosdykje, it bosk  bij Durkjebuorren, de griene dyk en dan dwars troch it lân  bij Geart Andringa oer it hiem wer richting Klaas van der Schaar. Der stie in heerlik kâld gleske wetter, en koenen je sels de tuskentiid sjen.

Rechtsaf richting dorp en nog een rondje windmolens de âlde spoordyk over, richting, waar het voetbal in Minnertsgea allemaal begon, de âlde greide bij de boppeslach en op naar de finish bij de Doarspfinne! Waar mede dankzij de stichting losse fearren Wonen Noordwest Friesland een lekker flesje sportdrank klaarstond.  

De commissie had gister al plannen voor een eventueel volgende keer. En er komt nog een uitgebreid verslag met tijden en foto’s op de site.

Hjoed

Om 18.00 uur voetbal zonder grenzen voor de jeugd van 8 tot en met 13 jaar. Johny, Simon, Johannes, Ronald en de jeugd veel plezier en succes gewenst. Komt dat zien! Daarna kunt u om half 8 meteen naar ‘’Ik hâld fan Fryslân’’, een ouderwetse gezellige spelavond. Niets hoeft alles mag, meedoen of publiek.  

D.J. Meint is er vandaag en morgen bij.

 

Moarn

De slûtingsdei met voetbal zonder grenzen voor iedereen vanaf 14 jaar Om 9.00 uur koffie en indeling teams. De hele dag door word en sportief gestreden. Het beloofd zeer spectaculair te worden! Om 16.00 uur de penalty bokaal voor de pupillen.

17.00 uur barbecue en om 20.30 uur nog een feestje met van geeft M! En wat zou het leuk zijn,  om iedereen in het rood, wit en blauw gekleed te zijn. Het hoeft niet, maar is wel erg leuk…………………toch.

Oant moarn. 

De jubileumcommissie

Hieronder enkele foto's van gisteren én eergisteren :

 

 

Hieronder nog enkele foto's van het Klinkertoernooi:

vloon.jpg

Wie is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

JavaScript draait niet of heeft een fout gerapporteerd.

Log in

Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden
loader

Afgelastingen

jubileum boek

Twitter VVM

Ga naar boven