/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

   

 

Een supergroot en vol terras, een zonnetje dat doorbrak, eten , drinken en gezellige mensen bij elkaar. Dan een superfeest met van Geeft M! Leuk dat er veel mensen de moeite hebben genomen om zich aan de dresscode te houden. 

De pauzes van de band werden opgevuld door D.J. Meint. En op het scherm waren werkelijk prachtige foto’s te zien van trainers, leider, de jubileum loop en de zeskamp. Mooi dat jong en oud met elkaar een prachtig feest kan vieren in een supermooie feestzaal.

Hjoed:

Is alles alweer opgeruimd en gepoetst door: Jawel vrijwilligers! We kunnen niet zonder. Vrijwilligers, De rode draad deze week. Workshops voor vrijwilligsters, foto’s van vrijwilligers, en veel bedankjes richting vrijwilligers. Namen noemen is gevaarlijk, dus dat gaan we niet doen. 

MAAR Maandag: knutselpret. Dames bedankt voor jullie hulp. Dinsdag Ladies Night: barmannen, gastheren, draaiend rad draaiers, Tige tank.

Woensdag: Klinkertoernooi: jeugdcommissie, scheidsrechters, begeleiders, patatbakker en bardames bedankt! Wiebe Wieling avond, barpersoneel, mfa vrijwilligsters fijn dat jullie deze dag wilden helpen. Donderdag: de jubileumloop: loopcommissie ( met heel veel verkeersregelaars en nog meer vrijwilligers) dit is voor herhaling vatbaar. Jullie zijn dus niet klaar. Voor deze keer alvast heel erg bedankt.

Vrijdag: zeskamp voor de jeugd: helpers en organisatie. Top was het. Super bedankt. Dan ik hâld fan Fryslân, met weer mensen achter de bar. Tige tank.

Zaterdag (is de mooiste dag van de week) Zeskamp en expeditie Robinson, penaltybokaal, feest. Alle helpers, bakkers, juryleden, keepers, keepsters, organisatie, opbouwers, opruimers, schoonmaak(st)ers. Regelaars, barmensen en spontane helpers allemaal ontzettend bedankt. 

Maar jullie, de mensen die kwamen om met ons dit jubileumfeest te vieren. Allemaal. Fantastisch. Wij hebben genoten van al die blije genietende mensen en kinderen.En daar doen we het (vrijwillig) voor.

Moarn: Nagenieten van deze prachtige week. En werom nei it “gewone libben” mei al syn moaie dagelijkse gewone dingen. In december vieren we dit jubileum verder met de presentatie van het jubileum boek. Ik kijk ernaar uit.

De jubileumcommissie

Henk Jan, Feike Jochum, Jildert, Nico S. Eke en Jolanda

riedex.jpg

Wie is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

JavaScript draait niet of heeft een fout gerapporteerd.

Log in

Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden
loader

Afgelastingen

jubileum boek

Twitter VVM

Ga naar boven