/* onderstaande code is voor standen van Sportlink */

   

 

Beste voetbalverenigingen/secretarissen,

 

Met deze mail nodigen wij u graag uit voor de informatiebijeenkomst Old Stars Walking Football, georganiseerd door Beweegteam Waadhoeke, Sport Fryslân, Nationaal Ouderenfonds, Cambuur Verbindt en de KNVB.

 

De bijeenkomst vindt op maandag 18 maart 2019 plaats op het sportcomplex bij vv Minnertsga. De samenwerkende organisaties zorgen bij het evenement voor de

aanwezigheid van een aantal bestaande Oldstars. Daaronder bevinden zich spelers van Old Stars de Eenhoorn, een samenwerking tussen sc Berlikum, vv Foarut en vv Dronrijp.

 

De bedoeling is om op deze avond de overige voetbalverenigingen van gemeente Waadhoeke en haar 60+ leden kennis te laten maken met de snelgroeiende spelvorm voor ouderen.

Meer info via https://www.knvb.nl/doe-mee/voetbalvormen/walking-football

 

Heeft u als vereniging, mogelijk in een samenwerking met andere verenigingen, interesse in het opzetten van walking football kom dan maandag 18 maart 2019 naar de kantine van vv Minnertsga, fjildleane 14, in Minnertsga. We hebben een leuk programma in petto.

 

Programma

19.15 uur Inloop en ontvangst deelnemers walking football

19.30 uur Opening door buurtsportcoach Lammert Harkema van Beweegteam Waadhoeke

19.40 uur Jens Dijkstra (Cambuur Verbindt en KNVB) en Marcel Frankena (walking football trainer FVA) informeren u over wat Wandelvoetbal kan betekenen voor de verenigingen.

20.00 uur Old Stars de Eenhoorn geven demonstratie

20.30 uur Terugblik + afspraken

 

We zien uit naar jullie komst!

 

I.v.m inzicht in het aantal aanmeldingen verzoeken wij u bij voorkeur om u aan te melden bij Jolanka Vries, via het mailadres noord-verenigingsadvies@knvb.nl

vriewsijk.jpg

Wie is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

JavaScript draait niet of heeft een fout gerapporteerd.

Log in

Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden
loader

jubileum boek

Twitter VVM

Ga naar boven