Na de rust ging het minder en verloren we de wedstrijd met 4 – 5 in de laatste minuut waar we zelfs nog 1minuut eerder de bal op de paal schoten , het vele wisselen deed het spel niet goed. Laatste wedstrijd was thuis in St. Jacob tegen Dronrijp Vr 1, ik had bedacht de as van het team een hele wedstrijd te laten spelen en de andere 6 – 12 spelers een halve wedstrijd wat toch beter ging als tegen SDS, het spel was beter, vaste plaatsen van spelers geeft meer zekerheid in het veld. Uitslag 6 – 1.

Jammer van het verlies tegen SDS, geen ronde verder maar toch leuk gevoetbald met 5 nieuwe spelers erbij en er is ook nog een keeper bij gekomen Avelon dus het ziet er allemaal goed uit voor de competitie, een leuke enthousiaste ploeg met een mix van jonge spelers en routiniers.

Hoeke_combilogo_blauw.jpg