Vanuit onze buurtsportcoaches collega's in Menameradiel zijn wij gevraagd om de interesse te peilen voor een onofficieel vrouwentoernooi (30+) met teams uit nabij gelegen gemeentes.

Het idee in het kort is als volgt;

Met recreatieve teams uit de gemeente Menameradiel en omstreken 7 x 7 vrouwenvoetbal 30+ toernooien organiseren. Los van de competitie.

Wanneer: 2x in het najaar en 2x in het voorjaar op de vrijdagavond.
Waar: Elke keer bij een andere vereniging. De organiserende vereniging is gastheer, maakt het toernooischema, zorgt voor scheidsrechters, veld en beschikbare kleedkamers. Afsluitend met een gezellige nazit.

Wie: Tot nu toe zijn er een aantal verenigingen die al hebben toegezegd om hier aan mee te doen, maar nog niet voldoende om het doorgang te laten vinden.

Zou u misschien voor vrijdag 14 oktober kunnen inventariseren of er voor het najaar toernooi nog interesse is?

Graag hoor ik dan voor 14 oktober van jullie het animo.

Heb je interesse?
Geef het dan door via ons email adres van de voetbalvereniging.

vloon.jpg